Algemene voorwaarden

 

Kim4Kidz – ilingenstraat 67 – 1750 Lennik

BTW: BE 0752.677.636

be

 

Onze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

 

Bestellingen en betalingen

Voor de betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden : Bancontact, visa en overschrijving.

de aankopen worden pas verstuurd na ontvangst van de volledige betaling. Voor geen enkele betaalmethode worden kosten aangerekend. Niet betaalde bestellingen worden na 5 dagen automatisch geannuleerd door de verkoper. Het ingeven van de betalingsgegevens op www.kim4kidz.be is uiterst veilig. Betalingen met bancontact zullen per onmiddellijk worden gedebiteerd.  Elke klacht betreffende een factuur dient, om ontvankelijk te zijn, gedetailleerd bij getekende brief of email te worden geformuleerd binnen de 3 dagen na ontvangst van de factuur.

 

Verzending

Verzending binnen België.

De verzending gebeurt via BPost of PostNL met tracking voor alle pakketjes.

Je kan je pakje na afspraak ook ophalen in 1750 Lennik. Ik lever ook zelf in de buurt van Lennik.

De verzendkosten bedragen 6.95€  In belgie,  8,90€ voor verzending naar nederland,vanaf een bestelling van 50eur zijn er geen verzendkosten.  Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt, valt de retourkost  ten laste van de klant.

Kim4Kidz kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of verlies van de pakketjes.

 

Recht om af te zien van de aankoop van goederen

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

De klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires en gebruiksaanwijzingen.  Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Kim4Kidz zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de klant dat verder gaat dan nodig om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht.  Teruggestuurde artikelen mogen niet gebruikt zijn.  De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking terug te sturen.

De kosten en het risico voor het terugzenden liggen uitsluitend bij de koper.

Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s.  Indien er zich typfouten voordoen dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kleuren op de foto’s kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.  Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval.  Ruilingen op basis van kleurafwijkingen kunnen wij dan ook niet aanvaarden.

Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten.

 

Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen, geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.  Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst, dient de koper de verkoper hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen.

De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper.  Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldig betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.

 

Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven.  Kim4Kidz mag deze gegevens gebruiken voorde promotie van haar producten en diensten.  De klant heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan info@kim4kidz.be

 

Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

© 2020 - 2022 kim4kidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel